ГАЛЕРИЯ

Ученици от 10 и 11 клас участваха в състезание по френски език, организирано от Френския културен институт (за ученици от цялата страна, изучаващи френски като втори чужд език). 
Състезанието се проведе в онлайн формат. Нашето училище е на четвъто място!

International Academic Winter Cup 01.12.22 - 4.12.22 г. Сияна Кирчева от клуб  по художествена гимнастика Академик във възраст ДМВ , класиране:
1- во място на топка
1- во място на бухалки 
1 - во място многобой

На 17-тия Международен турнир по  джудо "Олимпия", провел се в град София през месец ноември, Ерик Каратодоров от 5 г клас спечели златен медал и зае почетното първо място.

Пореден успех за шахматиста НИКОЛА КЪНОВ, ученик от 9"д" клас на 32 СУИЧЕ "Св. Климент Охридски". Никола завоюва купата на провелия се в столицата турнир "Шахматни надежди". В конкуренция с най-изявените ни млади шахматисти той спечели еднолично първото място в групата до 18 години. В състезанието по ускорен шах бяха поканени призьорите от държавните първенства до 18 години за 2022 г., както и най-силните ни шахматисти на база международен рейтинг. 
По време на Световното първенство за юноши през септември Никола премина ниво от 2300 точки международен рейтинг и беше удостоен с титлата ФИДЕ МАЙСТОР от Международната шахматна федерация.
Към 01.11.2022 г. Никола Кънов вече е с международен рейтинг по класически шахмат 2377, което го нарежда на 1-во място сред връстниците му в България, 10-то място в Европа и 22-ро място в света.
Пожелаваме му да следва мечтите си, покорявайки още по-високи върхове! 

Поздравления за Десислава Пандилова, представила се отлично в  литературния конкурс "Истории от магазинчето за щастие".
Късмет и бъдещи творчески успехи! Дерзай в безкрайната литературна шир!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

На 7.12.2021 г. в Посолството на Република Корея в Република България се състоя награждаването на участниците в състезанието по таекуондо, органицирано от Посолството. Ася Борисова от 12 А клас стана първа в категорията си и получи специално отличие за състезател, събрал максималния брой точки – 150/150.  Оценяването е било изцяло от съдии от Корея.