Колеги, моля да се регистрирате в Модул за електронно обучение на Steamer и преминете курса на обучение в срок до 30.04.2021 год. Преминалите курса на обучение получават 1 кредит.
При проблем звънете на Венета Велкова – GSM 0877630474

Модул за електронно обучение на Steamer

Какво представлява този модул за електронно обучение?

Това е онлайн модул за обучение на стойност 1 ECVET точка (европейската система за сертифициране на точки), за да научите как да създадете педагогическа Escape стая от нулата, включително създаване на сценарии, реквизит, цифрови инструменти, звук, визуални творения и др.

Информацията включва теоретична основа, подкрепена с интерактивни презентации, видео уроци, инфографика и упражнения, които да ви помогнат в процеса на създаване стъпка по стъпка. Той е съставен от 25 учебни зрънца (единици), покриващи всички предмети, представляващи интерес. От фиксиране на педагогическите цели и писане на сценария, до използване на различни инструменти за създаване на интересни пъзели, но също така и как да се създадат прости реквизити от добавена реалност, визуални елементи, атмосфера, музика и др.

Търсим учители и преподаватели, които биха искали да изпробват нашия безплатен модул за електронно обучение преди всички останали и да ни дадат обратна връзка!

Искате ли да станете част от това творческо приключение с нас и да проверите какво сме създали?