Областен кръг на олимпиадата по математика

 Уведомяваме Ви, че областният кръг на олимпиадата по математика ще се проведе на 13 февруари 2021 г. (събота) от 09.00 ч., както следва:

  • За учениците IV, V, VІ и VII клас от училищата в районите Банкя, Връбница, Възраждане, Илинден, Красна поляна, Люлин, Надежда, Нови Искър, Овча купел и Сердика – в 56. СУ „Проф. Константин Иречек“, район Люлин, ул. „Търново“ № 37.
  • За учениците от VІІІ, ІХ, Х, ХІ и ХІІ клас /от училищата във всички райони/ – в СМГ „Паисий Хилендарски, район Оборище“, ул. „Искър“№ 62.

Времето за провеждане на областния кръг е:

  • за учениците от IV до VІІ клас – 4 часа;
  • за учениците от VІІІ до ХІІ клас – 4 часа и 30 минути.

На 13 февруари 2021 г., всички ученици, класирани за областния кръг на олимпиадата по математика следва да се явят в посоченото училище-домакин не по-късно от 08:30 часа, като ще бъдат допускани в сградата срещу документ за самоличност – лична карта или ученическа книжка.

Областният кръг на олимпиадата по математика е анонимен за учениците от VІІ до ХІІ клас.

Резултатите от областния кръг на олимпиадата по математика за учебната 2020/2021 г. ще бъдат публикувани на сайта на СМГ, в срок до 08.03.2021 г.

Проверените и оценени писмени работи на учениците се съхраняват в училищата-координатори, както следва:

в СМГ – писмените работи на учениците от VIII до XII клас;

в НПМГ – писмените работи на учениците от VI и VII клас;

в 56. СУ – писмените работи на учениците от IV и V клас.

Редът и начинът за запознаване с проверените и оценени писмени работи на учениците от областния кръг на олимпиадата по математика за учебната 2020/2021 г. се определят от директора на съответното училище-координатор и ще бъдат оповестени след приключване на проверката на сайта на съответното училище.