23.03.2023г.

„Дай 5!“ – Благотворителен концерт от деца за деца

Уважаеми приятели, 

Ние, членовете на Детска лидерска академия и Детската секция към Президентски клуб – България, искаме да протегнем ръка на наши връстници с изявен талант, които са лишени от топлината на родителската грижа. Решихме да организираме благотворителен концерт със заглавие “Дай 5!”,  в който ще участват изпълнители любители от музикалното и танцовото изкуство. Със събраните средства ще се включим в стипендиантската програма “Постигам по-висок успех”  на Фондация “Благотворител”. Целта ни е да съберем най-малко 5 400 лв., с които  да осигурим едногодишна стипендия в размер на 200 лв. за трима ученика.  

Освен от продажбата на билети, планираме съпътстващи дейности, чрез които да събираме средства, като например кутия за дарения на място, кулинарен кът пред залата на концерта. 

Избрали сме датата 6 април, четвъртък, защото искаме да свържем посланието на нашата инициатива с големия християнски празник Великден и с всичко най-светло, на което той е символ. 

Надяваме се, че с помощта на други наши връстници, които ще си закупят билет и ще присъстват на концерта, ще допринесем за успеха и добруването на младежите, които заслужат стипендията. 

Линк за събитие: https://fb.me/e/2HxHMbtkj 

Билети на: https://bilet.bg/bg/events/day-pet/3960