Стъпки на кариерното планиране
Webinar – 15.05.23 – от 11:00ч. или от 16:00ч. (сесиите са идентични)
Запиши се за участие сега!
Децата мечтаят за бъдещата си професия от малки, НО за да превърнеш желанието си в план е важно да си започнал гимназиалното си образование. Ако си между 10 и 12 клас този уебинар е за теб!
За постигане на успешна професионална реализация са нужни години упорит труд и малко късмет. Въпреки че кариерната ориентация за много хора е странен и дори мистичен процес, като планираш точните кариерни стъпки в правилния ред ще улесниш задачата си и значително ще увеличиш шансовете си за постигане на блестяща кариера.
ПЛАНИРАНЕТО НА КАРИЕРАТА ти е осъзнат процес на опознаване КОЙ си ти, така че да си сигурен КЪДЕ искаш да стигнеш в професионалното си развитие и КАКВО трябва да направиш, за да постигнеш поставената цел.
СТЪПКА 1: Опознай себе си! (очертай кръга на интересите, качествата, способностите и приоритетите си)
СТЪПКА 2: Проучи кариерните възможности! (какви професионални сфери има и кои от тях те интересуват)
СТЪПКА 3: Планирай образованието и практическата си подготовка! (какви знания, умения и квалификации са нужни за реализация в желаната от теб сфера)
Ако искаш заедно да преминем през стъпките на кариерното ти планиране, регистрирай се сега за уебинара на ДАРБИ на 15 май 2023 от 11:00ч. или от 16:00ч.!
(по имейл ще ти изпратим линк за безплатен достъп от телефон или компютър)
РЕГИСТРАЦИЯ